Tudomány

Ismeret terjesztő előadássokkal készülünk Nektek, hogy tudástáratokat bővítsük. Számos neves cég látogat el az Óbudai Egyetemi Napokra, hogy bemutassák munkásságukat. Vegyél részt rajtuk és gyűjtsd a pontokat az értékes ajándékokért. Az előadásokat május 3-án a Bécsi út 96b (NIK) épületében az F09 -es teremben lesznek megtartva.

Előadások                                 Időpont

AHa! Brain Store                 14:30-15:00

Az Antenna Hungária szervezésében és a Drukka mentorálásával új vállalati akcelerációs program indul AHa! Brain Store névvel. A programban kiválasztott projektek (akár ötlet fázistól), maximum 7 startup, egyenként akár több tízmillió forintos befektetést, valamint számos egyéb értéket (hazai és nemzetközi piacra jutási lehetőség, Hardware lab hozzáférés, szakértői csapat támogatás, cloud support, stb.) kap, ami remek lehetőség induló startup-ok esetén.

Aiesec                                     15:15-15:45
Egy nemzetközi szervezet, amely segít a fiataloknak képességeik fejlesztésében.

Vodafone + HTI                    16:00-16:30
A világ legnagyobb távközlési szolgáltatója bevétel alapján, melynek központja az angliai Newbury.

MÁV                                         16:30-17:00
Az anyavállalat, a MÁV Zrt. a magyarországi közforgalmú vasúti pályahálózat fő üzemeltetőjeként mintegy 7 ezer kilométernyi vasúti pálya és az ahhoz kapcsolódó infrastruktúra működtetését végzi.

EESTEC TC Budapest            17:00-17:30
Tagjai olyan villamosmérnök- és informatikus-hallgatók, akik fontosnak tartják, hogy az egyetemen szerzett tudás mellé vezetői, menedzselési tapasztalatokat szerezzenek, fejlesszék kommunikációs képességeiket és már az egyetemi évek alatt jelentős kapcsolatrendszerre tegyenek szert.

Microsoft                               17:40-18:10

A Microsoft Corporation a világ egyik legnagyobb szoftvervállalata, 128 ezer alkalmazottat foglalkoztat a világ több, mint 150 országában. Székhelye Redmondban, Washington államban van. Magyarországi képviselete a Microsoft Magyarország Kft. A Microsoft széles körben fejleszt, állít elő, licencel és támogat szoftvertermékeket különböző számítástechnikai eszközökre

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.