Szakmai nap

Folyamatosan bővítjük az Óbudai Egyetemi Napok program palettáját! A tudomány és szakmai világ sem maradhat ki! Nagyon pozitív visszacsatolás volt számunkra tavaly a sok érdeklődő! Idén is különféle programokkal, érdekes előadásokkal készülünk számotokra!
Vegyél részt te is a különböző előadásokon, tedd próbára ügyességed a pultoknál és zsebeld be az értük járó pecsétet! Hogy mire jó a pecsét? Amennyiben megfelelő mennyiséget gyűjtesz össze az ÓE Napok útlevélbe, úgy azt értékes ajándékra válthatod! Az útlevél és beváltás az Információs pultnál.

Prof. Dr. Rajnai Zoltán előadása

Hol tart a kiberbiztonság? Hogyan legyünk mobilan, mobilon is biztonságban! Hogyan kezeljük adatainkat, hogy ne legyenek másodpercek alatt más tulajdonában?

A hekkerek egyre nagyobb lelkesedéssel költöznek bele a mobiljainkba. A rendőrség és a biztonsági cégek közösen próbálják legyűrni a zsarolóvírusokat, felemás sikerrel. Jelenleg ezek most a legnagyobb veszélyek

A kiberbiztonság tárgyalásakor számos területet kell egészen pontosan definiálnunk ahhoz, hogy a nemzeti kiberbiztonsági stratégiák elemzéseihez hozzá tudjunk kezdeni és azok ne fussanak már a kezdetek kezdetén rossz vágányra. Ugyanakkor nagyon sok oka van annak, hogy mégsem tudunk egészen világos és mindenre kiterjedő meghatározásokkal szolgálni, még a kibertérre vonatkozóan sem. Az okok között szerepel a technika és a technológia hatalmas ütemű változása, amely olyan sebességgel történik, hogy akár néhány év alatt is alapjaiban változik meg a területről alkotott legalapvetőbb elképzeléseink többsége. Gyere el az előadásunkra, és tudj meg többet te is a kiberbiztonásgról.

Az eseményen való részvétel INGYENES,

Az előadónk a Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar dékánja, aki rengeteg tapasztalattal rendelkezik és emellett Magyarország kiberkoordinátora is!

Mindenkit várunk a NIK épületében a F09 Pauli konferenciateremben!

Dátum: 2019.04.29 Hétfő
Facebook esemény: link

Dr Zacher Gábor előadása a betépett álmodozókról.

update: Betelet!  Sajnos a szabad helyek elfogytak, nem tudunk több résztvevőt fogadni erre az előadásra.

Az alkohol az egészen minimális mennyiségtől eltekintve egy azonnali mérgezési tüneteket és hosszú távon visszafordíthatatlan egészségkárosodást okozó méreg. Jelenleg a legelterjedtebb, szinte korlátozások nélkül forgalmazott veszélyes, gyakorta halálos kimenetelű károkat okozó drog. Az előadás érinteni fogja a fontosabb alkohol és drog problémákat, amik meghatározó szerepet töltenek be egy egyetemista életében.

Mindenkit várunk az F01 teremben!

A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött!

A helyek száma korlátozott, így akik nem regisztrálnak, nem tudjuk garantálni, hogy beférnek majd a terembe.

Az eseményre való belépéssel elfogadom, hogy kép és videófelvétel készülhet rólam!

Facebook esemény: link

One Job Iskolaszövetkezet

Egyetemünk iskolaszövetkezete minden évben helyet kap a Óbudai Egyetemi Napokon. Idén mindkét napon találkozhattok standjukkal!
A One Job Iskolaszövetkezet segítséget nyújt számodra, ha bizonytalannak érzed az önéletrajzodat. Segít abban, hogy a legprofibb CV-vel állj a leendő főnököd elé. Valamint a helyszínen új munkalehetőségekkel is készülnek az odalátogatóknak.

2019.04.29 NIK aula 11:00-18:00

2019.04.30 Doberdó út 6. 10:00-18:00

Tetra Pak

A Tetra Pak italos kartondoboz több mint 70%-ban tartalmaz papírt. Mivel vállalat jelentős mennyiségű papírt dolgoz fel a tejes és gyümölcsleves italdobozok gyártása során, kiemelten fontos számunkra, hogy a farost nyersanyagot megújuló forrásból szerezzék be. Ma a Tetra Pak által globálisan felhasznált kartonpapírok 99%-a FSC tanúsítású vagy ellenőrzött forrásokból származik.

Azért dolgoznak, hogy az élelmiszereket biztonságossá és elérhetővé tegyék szerte a világon. Ma a Tetra Pak az egyetlen olyan nemzetközi nagyvállalat, amely képes integrált feldolgozó-, csomagoló- és elosztó gépsorokat és üzemi megoldásokat kínálni az élelmiszer feldolgozásban. Az iparág felelősségteljes vezetői, úgy vélik, hogy a jövedelmező termelés és növekedés csak a környezettel és a társadalommal való összhangból származhat.

Várunk mindenkit az előadáson. Az előadás INGYENES.
A céget kitelepül a NIK épület aulájában, egész nap várják a látogatókat.

Előadás dátuma: 2019.04.29 Kedd BA.F03 / BA.F09 14:45-15:10

Close Menu