Társadalmi
felelősség
vállalás

Adománygyűjtés

Április 29-én közös erővel megtisztítjuk Doberdó út végén található zöld területet, a Foci pálya körüli erdős részt. A Doberdó út mentén és a Bécsi út egyetemünk előtti szakaszán. Emellett az Óbudai campusok közvetlen közelében virágokat ültetünk. A szervezők a jó hangulat érdekében, valamint, hogy mindenkinek megjöjjön a kedve a munkához, ingyen üdítő nedűvel és zsíros kenyérrel várják az aktív segítőket.  Találkozzunk 2019.04.29-én 12:00-kor a Kiss Árpád Kollégium előtt. Itt fogjuk kiosztani a szemeteszsákokat és a gumikesztyűket.
Facebook esemény: Társadalmi Felelősségvállalás – ÓE Napok

Szemétszedés

Az Óbudai Egyetemi Napok mindkét napján várjuk a cipős doboz adományokat. Ha úgy gondolod, hogy van pár felesleges dolgod, ruha, tartós élelmiszer, esetleg játék, hozd el nekünk! Fogjunk össze és segítsünk a nehezebb körülmények közt élőkön egy apró ajándékkal! Az adományokat az Információs pultnál tudjátok leadni.
Fontos, hogy a dobozra írd rá a benne lévő tartalmat, vagy azt, hogy milyen korosztálynak szánod! Az adománygyűjtés helyszíne és időpontjai:
1034 Budapest, Doberdó út 6. (Infó pult)
április 29. hétfő – 14:00-20:00
április 30. kedd – 10:00-20:00
Facebook esemény: Társadalmi Felelősségvállalás – ÓE Napok

Kórházlátogatás

Időpontváltozás! Adminisztrációs okok miatt a tervezett időpontban nem tudjuk megtartani a társadalmi munkát. 

Az új időpontot a Facebook eseménynél tesszük közzé. 
Facebook esemény: Társadalmi munka a Szent Margit Kórházban – ÓE Napok 2019

Az Óbudai Egyetem Hallgatói Önkormányzata idén a Szent Margit Kórházba látogat el egy Hallgatói Összefogás keretein belül. Az Egyetem közelében elhelyezkedő, számos osztállyal rendelkező intézmény zárt udvarának céja közelebb hozni a természetet az ott lakókkal, ezzel lehetőséget nyújtva számukra kimozdulni a kórtermekből. Azonban a kerti bútorok felett már eljártaz idő, az előkertekben helyet kaphatna néhány színes virág és a kivágott fák egy helyre rendszerezése is segítség lenne, így a kórház vezetőségével együttműködve, azt a célt tűzte ki célul a Hallgatói Önkormányzat, hogy komfortosabbá, színesebbé, otthonosabbá tegye a kórház udvarát.

Close Menu