Civiltér

Azért hoztuk létre a civil teret, hogy ismereteidet bővítsük. Ismerd meg őket közelebbről, kérdezz tőlük bátran. Reméljük, hogy kedvet kapsz csatlakozni egy önkéntes csoporthoz és az érdeklődésedhez közel álló egyesülettel tudsz tevékenykedni. Ha a helyszínen szeretnél már segíteni, nincs akadálya, ugyanis véradó állomásunk is lesz.
Görgess lejjebb a további információért.

Földkelte kulturális és környezetvédelmi egyesület

“Nekünk kell a változássá lennünk, amit a világban látni akarunk.”  Mahatma Gandhi

Célunk elősegíteni a fenntartható fejlődés folyamatát, a sokszínű kultúra megőrzését, az egészséges életmód kialakítását a társadalom minden szintjén egy élhetőbb, egységesebb világ megalapozása érdekében, várunk a standnál május 4-én , pénteken 10:00-16:00 között.

Egészség- és Családvédő Országos Egyesület

Egyesületünk céljairól röviden:

Célunk a lakosság, különösen az ifjúság és az idősebb korosztály fizikális, mentális, spirituális állapotának felmérése, fejlesztése.
A mentális zavarok (öngyilkosság, mértéktelen alkoholfogyasztás, drogfogyasztás stb.) egyénre, családra és a társadalomra való veszélyeinek tudatosítása, különböző terápiás módszerek alkalmazásával a társadalmi normák elfogadásának segítése.
A mozgásszegény életmódból adódó következményekkel való tudatos szembenézés népszerűsítése és különböző sportolási lehetőségek biztosítása.
A helyes életmód kialakításának, a pozitív szenvedélyeknek a népszerűsítése. Keresd a standot 10:00-16:00 között.

Véradás

Szeretnél másokon segíteni véreddel? Ezt megteheted az Óbudai Egyetemi Napokon. A vér nem pótolható élő anyag. Az élet nélkülözhetetlen elemét, emberi vért csak az emberi szervezet képes termelni. Mivel a vér semmivel sem pótolható, és évente 400-500 ezer vérre, vérkészítményre szoruló beteg van, a véradás nélkülözhetetlen a rászorulók gyógyításában, az életmentés során. Segíts Te is, segítsünk együtt másokon.

Dátum: 2018. 05. 04.
Idő: 9:00-12:00 óra között
Helyszín: Bécsi út 96b, ruhatár

Honvédség

A Magyar Honvédség fő feladata az ország szuverenitásának és területi épségének védelme, valamint a NATO kollektív védelmének erősítése.
A Honvédség jóvoltából egész nap ingyen kipróbálhatod a repülőgép-szimulátort. Érezd a saját bőrödön milyen is egy repülőgépet vezetni.
Kíváncsi vagy még mivel foglalkozik a Honvédség? Látogasd meg standjukat május 4-én, 10:00-16:00 között és kérdezz tőlük bátran.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.