Kedves Vendégeink!
Tájékoztatunk benneteket, hogy a csütörtöki Hallgatói Összefogás helyszíne megváltozik.
Az új helyszín: a régi Kandó Kollégium mögött található salakpálya, melyet a Doberdó út 8. és a Podolini utca 6. felől tudtok megközelíteni, egy gyalogösvényen. Az ösvényen fokozott figyelemmel közlekedjetek!

Az új Programterv:
* 14:00-16:00 Társadalmi felelősség vállalás,
(salak pálya körüli munkálatok, kizárólag saját felelősségre). Erre az időtartamra folyékony nedüt, zsíros deszkát biztosítunk.
* 16:00-17:00 I love OE kitüző kirakása
* 17:30-tól Számháború

Kérjük megértéseteket.

Helyszínváltozás oka:
A korábban engedélyezett területhasználatot, a mai napon visszavonták.

„A műemléki ingatlan építményeinek állapota állagmegóvási munkálatokat igényel tekintettel arra, hogy a rom falak, szerkezetek több helyen meglazultak. A balesetveszély elkerülése érdekében a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. az ingatlan állapotát megvizsgálta, a szükséges munkálatokat a műemléki felügyelettel közösen meghatározta , valamint az ingatlan lezárásával egyidejűleg a veszélyre figyelmeztető táblákat kihelyezte. Az építési/műemléki engedély nélkül végezhető munkálatokat alvállalkozónk útján elvégeztettük. Az engedélyköteles építési tevékenység a tervezési előkészítő munka és az engedélyezési eljárás lefolytatását követően kezdhető meg.
Fentiek okán rendezvényük az ingatlanon sajnálatosan nem tud megvalósulni. A kivitelezési munkák befejezéséig szíves türelmüket kérjük!”

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.